Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Genç Girişimciler Susurluk'ta buluştu

Genç Girişimciler Susurluk

Balıkesir Sanayi Odası koordinatörlüğünde yürütülen TOBB Genç Girişimciler Kurulu etkinlikleri kapsamında 12 Mart 2015 Perşembe günü Susurluk Park Düğün Salonu`nda "Meslek Lisesi`nden mezun olmuş ve aynı mesleğe devam eden iş adamlarının başarılı olma sır

Balıkesir Sanayi Odası koordinatörlüğünde yürütülen TOBB Genç Girişimciler Kurulu etkinlikleri kapsamında 12 Mart 2015 Perşembe günü Susurluk Park Düğün Salonu`nda "Meslek Lisesi`nden mezun olmuş ve aynı mesleğe devam eden iş adamlarının başarılı olma sırları ve yaşadıkları tecrübelerini meslek lisesi öğrencilerine aktarmaları" konulu seminer düzenledi.
Balıkesir Sanayi Odası, Susurluk Ticaret Odası ve Balıkesir Genç Girişimciler Kurulu, Susurluk Kaymakamlığı, Susurluk Belediyesi, Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nün katkıları ile gerçekleşen seminere; Susurluk Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güngör, Susurluk Genç Girişimciler Kurulu temsilcisi İrfan Ayyıldız, Balıkesir Genç Girişimciler kurulu temsilcileri Erkan Atik ve Turgay Portek katıldı.
Moderatörlüğünü Susurluk Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Bilgin Gerikoğlu’nun yaptığı seminere konuşmacı olarak, Bilgi Üniversitesi Bursa Koordinatörü Meslek Danışmanı Serkan Duru, Endüstri Meslek Lisesi Mezunu, Susurluk ilçe esnaflarından Fatih Kurt, Meslek Lisesi Mezunu ve aynı zamanda Susurluk Ticaret Odası Başkanı olan Mehmet Çetin yer aldı.
Meslek seçiminin önemi, hedef belirleme, başarının sırrı ve kendine güven temalarının Bilgi Üniversitesi Bursa Koordinatörü Meslek Danışmanı Serkan Duru tarafından sunum eşliğinde öğrencilere aktarılmasının ardından, Mehmet Çetin ve Fatih Kurt tarafından mesleki ve hayati tecrübeleri hakkında bilgiler aktarıldı.
Halen öğrenci olduğunu ve Haziran ayında Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun olacağını katılımcılara anlatan Susurluk Ticaret Odası Başkanı Mehmet Çetin, “Okumanın ve başarının yaşı sonu yok hedefim yüksek lisans yapmak. Meslek lisesi mezunu olarak sizlerden biriyim. Hepiniz ayrı ayrı çok zeki ve değerli beyinlersiniz, yeter ki kendinizi keşfedin, kendinize güvenin ve yılmadan hedefiniz için çalışın arkadaşlar” dedi.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli